Till huvudnavigation Till innehållet Till mina sidor

Norrnytt

Under första halvåret har vi jobbat med många förbättringar i ditt område. Här kan du läsa mer om några av alla de saker vi har gjort i norra Sollentuna.

I Rotsunda har några av fastigheterna fått nytt och fint plank på balkongerna och uteplatserna.

Fastigheterna på Skinnaråsvägen har fått nyasfalterade ytor utanför entréerna som ger bättre fall för dagvatten så det inte bildas pölar. Dessutom har asfalten mindre snubbelrisk jämfört med plattsättningen som var tidigare.

Innergården på Skinnaråsvägen har fått ny belysning. Det gör att gångvägarna på innegården och lekplatsen kommer bli tryggare och lättare att använda i höst när det blir mörkare på kvällarna.

På Skvadronsvägen har avfallsrummet renoverats för att det ska bli svårare för skadedjur att ta sig in. Det har gjutits en golvplatta i betong, ett nät är uppsatt mellan väggen och golvet och buskar och planteringar mot fasaden har tagits bort, allt för att det både ska vara svårt för råttor att ta sig in och att hitta gömställen.

Rotebrovägen har fått ny belysning på gångvägarna för att öka tryggheten. Nästa projekt i området kommer vara att göra en ny gemensam social yta med bord, bänkar och ny grill.
 

Dessutom har våra sommarjobbare varit i Norrviken och målat om bänkar och staket. image9aqu.png