Parkeringsplatser

Regler för att hyra parkeringsplatser hos Sollentunahem

P-platsregler

Vi kan endast erbjuda parkeringsplats till kontraktsinnehavaren och generellt gäller att Sollentunahem i dagsläget max kan erbjuda 2 p-platser per hushåll. Som hyresgäst kan du hyra parkeringsplats i ditt bostadsområde. Lediga parkeringsplatser publiceras varje torsdag.

Allmänna bestämmelser

Bilplatsen är endast avsedd för fordon som är registrerad som personbil. Fordon som är i sådant skick att det av upplåtaren bedöms vara fordonsvrak, får inte förvaras uppställd på bilplatsen.

Uppsägningstid

3 månader.

Hyr du en bilplats av oss och vill byta den mot en annan av våra bilplatser, har du en månads uppsägningstid på den plats du vill säga upp. Uppsägningen gäller från närmast kommande månadsskifte och ska ske via Mina sidor eller skriftligen till vår kundtjänst.

Hyra parkeringsplats

Om du vill hyra en parkeringsplats ska du först registrera dig som sökande via Mina Sidor under Intresseanmälan p-plats.

Därefter kan du anmäla om du är intresserad av någon av de lediga parkeringsplatserna i ditt område, på sidan Lediga parkeringar.

Förmedling av parkeringsplatser

Förmedling av parkeringsplatser sker på samma sätt som för våra lägenheter.

Kontrakt

När du söker en parkeringsplats som är ledig "Nu" kan du få kontraktet per den första eller den 15:e varje månad. Observera att du inte kan använda platsen förrän kontraktsdatumet börjat gälla och du har signerat/undertecknat kontraktet.

För mer information om garage och parkeringsplatser är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.